maandag 12 december 2011

In het komende jaar hoop ik een nieuwe site te maken met mijn portfolio. Ik laat daarop mijn beste foto's zien die ik niet eerder getoont heb. Als het zover is laat ik dat uiteraard weten via deze blog. Met deze foto van een blauwereiger til ik een tipje van de sluier op.
Terwijl er goudplevieren op een zandbankje fourageren, vliegt er een groot deel goudplevieren op. Dit geeft een dynamisch beeld.
                       Brandganzen die aanstalte maken om te gaan landen.
Met mijn neef in zeeland aan het vogelen geweest. Veel wintergasten hebben daar hun pleisterplaats. Het viel ons op dat er veel soorten zijn blijven "hangen" door het zachte weer. In de buurt van de plompe toren van het in zee verdwenen plaatsje Oudekerke (foto) zagen we velduilen.

De herfst zit er weer op, de winter is begonnen.
Posted by Picasa
Het jaar is weer bijna voorbij gegaan. Je gedachten gaan dan weleens terug wat er allemaal gebeurd is in het afgelopen jaar. En dat is veel.
Landelijk en wereldlijk is er crisis. Misschien in uw eigen omgeving wel op een of andere manier crisis. Ook natuurorganisaties krijgen minder of geen geld meer. Dus donkere wolken ook over natuurlijk Nederland, zoals op deze foto te zien is. Ik luister graag orgelmuziek.
Onderwijl ik deze blog bewerkt speelt de organist Psalm 33 vers 10. Dat wens ik u ook van harte toe! Ook in het nieuwe jaar.
Posted by Picasa
Dit is de laatste blog van het jaar.. Daarom sluit ik met deze foto(kaart)af. Ik hoop u volgend jaar weer te mogen ontmoeten op mijn blog-site!
Posted by Picasa